Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z królika po polsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przodek z Królika 700 g
wo?owina b/k 500 g
w?oszczyzna 1 szt
cebula 2 szt
pieprz ziarna 3 szt
li?? laurowy 1 szt
ziele angielskie 2 szt
ja?owiec ziarno 2 szt
lubczyk 1/2 ?yzeczki
majeranek 1/2 ?y?eczki
mas?o 50 g
grzyby suszone 80 g
m?ka 50 g
Barszcz 1 szkl.
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z królika po polsku

Ugotowa? bulion warzywny z przyprawami. Królika piec na ma?le w 180st przez 35 minut, oczy?ci?, doda? odcedzony bulion, barszcz, grzyby i gotowa? 1 godz., doprawi?, zag??ci? m?k?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 22.06.2012 10:21
Zdrowa zupa.
Marzena34 25.04.2012 19:20
wspaniala

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak