Składniki:
w?tróbki wieprzowej | 50 dag |
m?ki | 4 ?y?ki |
cebule | 4 sztuki |
czosnku | 3 z?bki |
curry | 3 ?y?eczki |
soli | 1 szczypta |
s?odkiej papryki | 1 ?y?eczka |
?mietany | 4 ?y?ki |
pietruszka | 1 szczypta |
bulion | 1,5 szklanki |
olej do smażenia | 5 ?y?ek |
w?tróbki wieprzowej | 50 dag |
m?ki | 4 ?y?ki |
cebule | 4 sztuki |
czosnku | 3 z?bki |
curry | 3 ?y?eczki |
soli | 1 szczypta |
s?odkiej papryki | 1 ?y?eczka |
?mietany | 4 ?y?ki |
pietruszka | 1 szczypta |
bulion | 1,5 szklanki |
olej do smażenia | 5 ?y?ek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: