Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pora, cebuli i rzodkiewek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

por 1 szt
cebula 1 szt
rzodkiewki p?czek 1 szt
?mietana 4 ?y?ki
sól do smaku
Pieprz czarny Prymat w młynku do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pora, cebuli i rzodkiewek

Kroimy pora i cebul? w cienkie paseczki, a rzodkiewk? a plasterki. Wrzucamy do miski, przyprawiamy do smaku sol? i pieprzem, dodajemy ?mietan?. Ca?o?? mieszamy. Mo?na doda? usiekany koperek b?d? szczypiorek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 30.05.2013 01:26
ciekawe składniki
angelika14 06.05.2012 12:15
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak