Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krakersy z past? szynkowo-serow?

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser ?ó?ty 15 dag
szynka 15 dag
jajko 2
majonez 3 ?y?ki
keczup 1 ?y?ka
krakersy 1 paczka
papryka czerwona 1/4
papryka zielona 1/4
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Krakersy z past? szynkowo-serow?

?ó?ty ser i szynk? zetrze? na tarce o ma?ych oczkach. Jajka ugotowa?, ostudzi?, obra? ze skorupki i równie? zetrze? na tarce o ma?ych oczkach. Wszystko po??czy? ze sob?. Do szynki, sera i jajek doda? majonez i keczup. Ca?o?? dok?adnie wymiesza?. Przyprawi? sol? i pieprzem. Gotow? mas? prze?o?y? do szprycy. Krakersy u?o?y? na talerzach i wyciska? na nie równomiernie past? ze szprycy. Papryki umy?, pokroi? w paski. Ozdobi? nimi krakersy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 31.05.2012 21:58
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak