Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczno-pietruszkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pietruszka 0,5 natki
majonez 1 ?y?ka
czosnek 1 z?bek
mas?o 1 ?y?ka
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczno-pietruszkowa

Jajka kroimy drobno w kosteczk?. Pó? natki pietruszki siekamy drobno, dodajemy do niej wyci?ni?ty czosnek. Mas?o - mi?kkie dodajemy i mieszamy z pietruszk? i czosnkiem, nast?pnie wsypujemy to do jajek i mieszamy. doprawiamy sol? i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia47 24.02.2012 22:39
Zdecydowanie ta pasta z pietruszką górą;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak