Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczno-koperkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek 1 p?czek
majonez 1 ?y?ka
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczno-koperkowa

Jajka kroimy drobno w kosteczk?, dodajemy do nich posiekany koperek. do wymieszanych sk?adników dodajemy ?y?ke majonezy, oraz doprawiamy wg smaku sol? i pieprzem. Podaj? na ?niadania do razowego pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariel78 23.04.2012 11:39
Uwielbiam
Marta1986 26.02.2012 16:35
pyszne
KAROLA 30.01.2012 16:33
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak