Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kielbasa z cebulka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 50-60 dag
sól do smaku
cebula biała 5-6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kielbasa z cebulka

Kielbase nacinamy z obu stron w kratke i podzmazamy na oleju rowniez z obu stron. Kielbase zdejmujemy z patelni smazymy cebule pokrojona w polplasterki, gdy cebula sie zeszkli dodajemy kielbase i smazymy jeszcze chwile. SMACZNEGO!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 22.05.2012 16:49
lubie to
monika1968 28.04.2012 09:22
Robię dokładnie tak samo
mic 26.03.2012 14:38
ile cebulki hehe, mnostwo:)
AGNIESZKA103 08.03.2012 19:47
moj maz wcinalby takie kielbaski na okraglo
Wojt@s
Wojt@s 26.02.2012 11:38
extra
babcia
babcia 21.02.2012 16:28
też robię tak
RenataZ-et 08.02.2012 17:27
smaczna jest taka kiełbaska z cebulą i pieczywem
anulka69 07.02.2012 16:22
na noc chyba trochę za "ciężkie"
kamyk 05.02.2012 11:42
ja jem na kolacje takie kiełbaski
Angelika10 01.02.2012 00:44
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak