Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Camembert po ch?opsku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser camembert 4 po?ówki
ogórki konserwowe 2 sztuki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
boczek wędzony 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Camembert po ch?opsku

Po?ówki sera camembert i ogórki konserwowe pokroi? w paski. Boczek pokroi? w drobn? kostk? i wytopi? na patelni. Wszystko wymiesza?. Na?o?y? do czterech kokilek. Posypa? pieprzem i tymiankiem. W?o?y? do piekarnika i piec 5 minut w 200*C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 02.03.2012 17:59
A ty znowu się czepiasz.
SmacznaPyza 30.01.2012 16:13
nie rozumiem tylko dlaczego ser ma by? w po?ówkach - to ma jakie? znaczenie?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak