Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza gryczana na ciep?o zpieczarkami i szynk? ogonow?

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 1 szkl
marchewka 1 szt
cebula 1 szt
pieczarki 15 dag
mas?o 1 ?y?eczka
sól
ziarenka smaku
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza gryczana na ciep?o zpieczarkami i szynk? ogonow?

Kasz? gryczana gotujemy zw wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej ,lub ziarenek smaku . Kasz? po ugotowaniu odcedzamy . Na patelni na ma?le podsma?amy starta na tarce marchewk? z posiekan? cebul? .Mieszamy .Dodajemy pokrojone pieczarki mieszamy i smazymy . Dodajemy kasz? mieszamy . Doprawiamy pieprzem ,sol? . Miseczk? smarujemy oliw? wyk?adamy szyn? w?dzon? ogonówk? i nak?adamy kasz? .Potem wyk?adamy kasz? z miseczki na talerz ozdabiamy koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 30.01.2012 12:53
wygl?da super :)
iwa643 30.01.2012 06:25
zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak