Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

baleron pieczony

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

baleron
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Marynata do mięs klasyczna Prymat
czosnek
olej

Przepis i sposób przygotowania na: baleron pieczony

Baleron nak?uwamy. Olej mieszamy z marynat?, sol?, czosnkiem pokrojonym w plasterki. Nacieramy w tym mi?so i wstawiamy do lodówki na 24 godziny. Pieczemy zawini?te w foli? aluminiow?.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edi 04.03.2012 11:45
pyszny
Justyna37 01.02.2012 12:09
dobry
luki1984 31.01.2012 14:01
smakowity
octo 29.01.2012 23:19
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak