Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z bia?? kie?bas?

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bia?a kie?basa 15 dag
w?dzona kie?basa 15 dag
majonez 4 ?y?ki
natka pietruszki kilka ga??zek
jab?ko
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 5

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z bia?? kie?bas?

Bia?? kie?bas? ugotowa? i wraz z w?dzon? kie?bas?, 3 jajkami i jab?kiem pokroi? w drobn? kostk?. Wszystko w?o?y? do miski. Pokrojone sk?adniki po??czy? z majonezem. Natk? pietruszki posieka? (kilka listków zostawi? do dekoracji) i doda? do zawarto?ci miski. Wszystko doprawi? do smaku sol? i pieprzem. Dwa pozosta?e jajka pokroi? na plastry i udekorowa? nimi wierzch sa?atki. Na koniec ozdobi? natk? pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak