Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz z marynacie ostrygowo-sojowej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sos sojowy 7 ?y?ek
koperek 1/2 p?czka
sos ostrygowy 3 ?y?ki

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz z marynacie ostrygowo-sojowej

Dorsza pokroi? na kawa?ki. Sos sojowy, sos ostrygowy, imbir oraz pokrojony koperek wymiesza? ze sob?. Doda? dorsza i odstawi? do lodówki na 1 godzin?. Na patelni? wla? 1/2 szklanki wody, a nast?pnie do wrz?cej wody wy?o?y? ryb? wraz z marynat?. Dusi? przez 10 minut, od czasu do czasu mieszaj?c.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak