Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mleczno - ma?lana jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mas?o 1 ?y?eczka
mleko 1 ?y?ka
jajko 2
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Mleczno - ma?lana jajecznica

Do ma?ego rondelka wk?adamy mas?o, kiedy zaczyna si? topi? dodajemy do niej mleko i kiedy wszystko si? ju? dok?adnie rozpusci i nagrzeje wbijamy 2 jajka. ca?o?? lekko solimy i ca?y czas mieszaj?c podsma?amy do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Gotowa jajecznice wyk?adamy na talerz i podajemy z chlebem posmarowanym maslem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 16.08.2012 18:56
lubię taką
iknkirke 22.03.2012 08:57
cieakwa
sunnymood 22.02.2012 15:52
ciekawa:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak