Składniki:
szparagi zielone | 1/2 kg |
fasolka szparagowa | 40 dag |
str?czki zielonego groszku | 30 dag |
sok z cytryny | 4 ?y?ki |
pier z kurczaka | 4 sztuki |
sól | |
pieprz | |
mas?o | 6 ?y?ek |
kapary | 4 ?y?ki |
szparagi zielone | 1/2 kg |
fasolka szparagowa | 40 dag |
str?czki zielonego groszku | 30 dag |
sok z cytryny | 4 ?y?ki |
pier z kurczaka | 4 sztuki |
sól | |
pieprz | |
mas?o | 6 ?y?ek |
kapary | 4 ?y?ki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: