Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekolada

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1 kostka
woda 0.5 szklanki
cukier 2 szklanki
cukier waniliowy 1,5 opakowania
kakao 4 ?y?ki
bakalie do smaku
mleko w proszku 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Czekolada

Margaryne,wode,cukier,cukier waniliowy i kakao wk?adamy do garczka i zagotowujemy mieszaj?c.Odstawiamy z ognia.Garczek wstawiamy do zimnej wody,wsypujemy mleko w proszku i mieszamy,nast?pnie dodajemy bakalie.Na blaszce rozk?adamy folie aluminiow? i wylewamy gotow? czekolade na blache i wk?adamy do lodówki do sch?odzenia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 05.07.2013 13:01
jak już grzeszyć jedząc czekoladę, to najlepiej domową :)
Wojt@s
Wojt@s 02.06.2013 14:02
oj jak ja dawno nie jadłem czekolady :(
David 21.02.2013 22:37
fajna i smaczna o domowa
MAR3STA 10.12.2012 17:12
pyszne słodkości
ziutula
ziutula 06.11.2012 22:00
domowa czekoladka...
Norgiusz 09.03.2012 12:05
super
fictor123 23.02.2012 16:20
narobilem sobie apatytu:)
kate.500 15.02.2012 07:57
pycha
sunnymood 11.02.2012 20:28
właśnie dziś zrobiłam:) pyycha
RenataZ-et 08.02.2012 17:26
coś co lubię
gusia1000 07.02.2012 18:58
Super.
Wacław 04.02.2012 15:05
oj,pyszny deserek !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak