Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa fasolowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczaka 2 szt
ziemniaki 5 szt
marchew 1 szt
cebula 1 szt
?mietana 2 ?y?ki
sól do smaku
pieprz do smaku
Kucharek przyprawa do potraw 1 ?y?eczka
fasola szparagowa 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa

Do garnka z wod? wrzucamy ziemniaki i marchewk? pokrojone w kostk?, oraz cebul? w ca?o?ci i udka. Ca?o?? solimy. Gdy zacznie si? gotowa? woda wsypujemy kucharka i mro?on? fasol?. Gotujemy do chwili a? wszystko b?dze mi?kkie. Na koniec doprawiamy jeszcze sol? i pieprzem do smaku i dodajemy ?mietan?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak