Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa botwinkowo-szczawiowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

botwinki 1 p?czek
szczaw mielony Smak 1 s?oik
ziemniaki 5 szt
ziele angielskie
li?? laurowy
Kucharek przyprawa do potraw
?mietana 1 ?y?ka
udka kurczaka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa botwinkowo-szczawiowa

Botwinke myjemy i drobno siekamy. Do garnka z wod? wrzucamy posiekan? botwink?, szczaw, ziemniaki pokrojone w kostk?, udka, li?? laurowy, ziele angielskie i ca?o?? solimy. Gdy si? woda zagotuje wsypujemy troch? kucharka. Gotujemy a? ziemniaki b?d? mi?kkie. Pod koniec dodajemy ?mietan?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gottrina 07.07.2012 08:46
dobra zupka
Marta1986 31.05.2012 14:54
pycha
Wojt@s
Wojt@s 02.02.2012 15:37
extra
Marcin Vw1 30.01.2012 08:04
smaczna zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak