Sposób przygotowania

Mi?so umy? i pokroi? na grube plastry. Posypa? przypraw? do steków, pieprzem i czerwon? s?odk? papryk? oraz posmarowa? z ka?dej strony musztard?. Odstawi? w ch?odne miejsce na noc. Obtacza? w m?c? i k?a?? na rozgrzany olej, po przewróceniu na drug? stron? posmarowa? jeszcze raz warstw? musztardy. Przykry? patelnie i dusi? a? mi?sko b?dzie mi?kkie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    zrobię tak karczek na jutro

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !