Składniki:
pieczarki | 30 dag |
marchew | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
mas?o | 2 |
m?ka | 2 ?y?ki |
?mietana | 3 ?y?ki |
?ó?tka | 3 sztuki |
estragon | |
li?? laurowy prymat | |
pieprz | |
sól | |
wino białe | 1/3 szklanka |
indyk | 70 dag |
pieczarki | 30 dag |
marchew | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
mas?o | 2 |
m?ka | 2 ?y?ki |
?mietana | 3 ?y?ki |
?ó?tka | 3 sztuki |
estragon | |
li?? laurowy prymat | |
pieprz | |
sól | |
wino białe | 1/3 szklanka |
indyk | 70 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: