Składniki:
pier z kurczaka | 50 dag |
cebula | 1 |
seler naciowy | 2 ?odygi |
marchewki | 2 |
oliwa | |
bulion drobiowy | 1 litr |
oregano | |
li?? laurowy | 1 |
sherry | 2 ?y?ki |
sól | |
pieprz | |
groszek mrożony | 1/2 szklanki |
kasza jęczmienna perłowa | 1/2 szklanki |
pier z kurczaka | 50 dag |
cebula | 1 |
seler naciowy | 2 ?odygi |
marchewki | 2 |
oliwa | |
bulion drobiowy | 1 litr |
oregano | |
li?? laurowy | 1 |
sherry | 2 ?y?ki |
sól | |
pieprz | |
groszek mrożony | 1/2 szklanki |
kasza jęczmienna perłowa | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: