Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa duszona z baranin? i ziemniakami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 800 g
ziemniaki 500 g
cebula 3 szt
z?bki czosnku 3 szt
koncentrat pomidorowy 2 ?y?ki
li?? laurowy 1 szt
natka pietruszki 1 ?y?ka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa duszona z baranin? i ziemniakami

Fasol? obra? z w?ókien, obci?? ko?cówki i przeci?? na pó?. Mi?so podzieli? na 10 kawa?ków, zala? 1/2 l wrz?tku, posoli?, przykry? i gotowa?. Gdy b?dzie mi?kkie doda? fasolk?, plastry cebuli i pokrojone w kostk? ziemniaki. Gdy fasolka b?dzie mi?kka doda? posiekany czosnek, koncentrat, listek i przyprawi?. Wymiesza?, zagotowa? i podawa?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 13.07.2012 22:18
ciekawy pomyśł
gusia1000 15.06.2012 15:56
W sezonie zawsze jej fasolkę szparagową, ale bez baraniny.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak