Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka z kapusty kiszonej z ryb? w?dzon?

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 4 ?y?ki
cebula 3 szt
grzyby suszone 25 g
dorsz wędzony 500 g
biała kapusta 1 kiszona

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka z kapusty kiszonej z ryb? w?dzon?

Namoczone grzyby ugotowa? w tej samej wodzie, w której si? moczy?y, zredukowa? p?yn, wyj??, posieka? i w?o?y? z powrotem. Kapust? ugotowa? do mi?kko?ci i grubo pokroi?, wymiesza? z kawa?kami ryby, prze?o?y? do naczynia ?aroodpornego. Doda? grzyby i cebul?, delikatnie pomiesza?, zala? wywarem z grzybów i piec w 180st ok. 20 minut, a? nadmiar p?ynu odparuje. Podawa? z gotowanymi ziemniakami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 15.06.2012 15:40
Lubię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak