Składniki:
smalec | 100 g |
cebula | 4 szt |
m?ka | 1 ?y?ka |
parówki | 500 g |
majeranek | 1 ?y?eczka |
papryka | 1/2 ?y?eczki |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
wino czerwone | 1/2 szkl. |
biała kapusta | 1 kiszona |
smalec | 100 g |
cebula | 4 szt |
m?ka | 1 ?y?ka |
parówki | 500 g |
majeranek | 1 ?y?eczka |
papryka | 1/2 ?y?eczki |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
wino czerwone | 1/2 szkl. |
biała kapusta | 1 kiszona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: