Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane kremem musztardowo-jajecznym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 8 sztuk
musztarda ostra 1 ?y?eczka
mas?o 2 ?y?ki
sól
pieprz
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane kremem musztardowo-jajecznym

Jajka obieramy, przekrawamy wzd?u? na pó?. Mas?o ucieramy z musztard?, ?ó?tkami, doprawiamy do smaku. Mas? nadziewamy po?ówki jajek. Dekorujemy wg uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak