Jajka faszerowane kremem musztardowo-jajecznym

Jajka faszerowane kremem musztardowo-jajecznym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

gr

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja na twardo

    8 sztuk
  • musztarda ostra

    1 ?y?eczka
  • mas?o

    2 ?y?ki
  • sól

  • pieprz

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Jajka obieramy, przekrawamy wzd?u? na pó?. Mas?o ucieramy z musztard?, ?ó?tkami, doprawiamy do smaku. Mas? nadziewamy po?ówki jajek. Dekorujemy wg uznania.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat