Składniki:
Ciasto: | |
m?ka | 1/2 kg |
dro?d?e | 10 dag |
mas?o | 20 dag |
mleko | 1/2 l |
skórka z cytryny | 1 ?y?eczka |
cukier | 10 dag |
?ó?ka | 2 sztuki |
na?o?enie: | |
jab?ka winne | 1 kg |
je?yny | 1/2 kg |
cukier | 20 dag |
migda?y | 5 dag |
?mietana | 1/8 l |
Ciasto: | |
m?ka | 1/2 kg |
dro?d?e | 10 dag |
mas?o | 20 dag |
mleko | 1/2 l |
skórka z cytryny | 1 ?y?eczka |
cukier | 10 dag |
?ó?ka | 2 sztuki |
na?o?enie: | |
jab?ka winne | 1 kg |
je?yny | 1/2 kg |
cukier | 20 dag |
migda?y | 5 dag |
?mietana | 1/8 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: