Składniki:
papryka czerwona | 2 |
papryka zielona | 2 |
pieczarki | 50 dkg |
t?uszcz do sma?enia | |
natka pietruszki | |
cytryna | |
sól | |
pieprz | |
?mietana | 2 ?y?ki |
majonez | 2 ?y?ki |
szynka konserwowa | 20 dkg |
papryka czerwona | 2 |
papryka zielona | 2 |
pieczarki | 50 dkg |
t?uszcz do sma?enia | |
natka pietruszki | |
cytryna | |
sól | |
pieprz | |
?mietana | 2 ?y?ki |
majonez | 2 ?y?ki |
szynka konserwowa | 20 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: