Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

W?TRÓBKA W GRUSZCE

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

gruszka 4 sztuki
bulion drobiowy 1 kostka
w?tróbka 100 gram
olej 4 ?y?ki
cebula 1 sztuka
sól 1/2 ?y?eczki
woda 1 szklanka
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 ?y?eczki
boczek wędzony 50 gram

Przepis i sposób przygotowania na: W?TRÓBKA W GRUSZCE

Na patelni podsma?y? cebul? i w?tróbk? pokrojone w kostk?. Po czym doda? boczek w?dzony. Farsz przyprawi? sol? i pieprzem. Z obranych gruszek ?ci?? wierzch i wydr??y? wn?trze. Do tak przygotowanej gruszki nale?y w?o?y? farsz. Gruszki umie?ci? w naczyniu ?aroodpornym wysmarowanym olejem i podla? bulionem. Gruszki piec w piekarniku w temperaturze 200C przez 8 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 11.01.2014 18:37
ciekawa propozycja
IwonaKa 28.12.2013 00:10
ciekawy pomysł,muszę spróbować takiej wątróbki
Iwusia 25.11.2013 23:23
wspaniałe połączenie smaków !!
caralajna 10.10.2013 07:45
świetny pomysł
Krystyna32 17.04.2013 18:47
chętnie wypróbuję ten przepis
RenataZ-et 07.01.2013 22:03
pomysłowe
Renia1 20.04.2012 18:32
ciekawe zestawienie
motyl 13.04.2012 17:18
fajne połączenie
Norgiusz 12.04.2012 07:54
rewelacja
Anna152 03.04.2012 08:57
super
Katarzyna59 31.03.2012 18:28
fajne połączenie
Grazyna0211 15.03.2012 08:53
pomysłowe
Seba 06.03.2012 00:40
super
Ada-Gaba 04.03.2012 11:35
ciekawe
zuzanna_z 22.02.2012 13:08
ciekawe
anula250 15.02.2012 09:14
bardzo ciekawy przepis :)
calliope 15.02.2012 08:06
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak