Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z indyka z selerem naciowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka 5 plastrów
seler naciowy 1 sztuka
olej
sól
czosnek 2 z?bki
indyk 70 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z indyka z selerem naciowym

Mi?so rozcinamy tak by powsta? du?y p?at, delikatnie rozbijamy t?uczkiem. Uk?adamy na nim plastry szynki, zmielony seler (li?cie i ?odygi). Roz?cielamy go na mi?sie. Zwijamy rolad?. Nacieramy j? olejem zmieszanym ze zgniecionym czosnkiem, doprawiamy do smaku. Odsma?amy rolad?, zawijamy j? w foli? aluminiow? i zapiekamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 27.01.2012 17:23
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak