Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SZPINAK PIKANTNY

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak 500 gram
mleko 100 ml
mas?o 50 gram
sól 1 ?y?eczka
czosnek 1 g?ówka
cebula 1 sztuka
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 ?y?eczki

Przepis i sposób przygotowania na: SZPINAK PIKANTNY

Szpinak podsma?y? na ma?le. Czosnek wraz z cebul? rozdrobni? za pomoc? blendera i przyprawi? sol? i pieprzem, a nast?pnie po??czy? ze szpinakiem. Podsma?aj?c dodawa? stopniowo mleko, delikatnie przy tym mieszaj?c.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 06.10.2013 08:10
uwielbiam szpinak
Krystyna32 18.05.2013 06:38
lubię szpinak
IKrakowianka 28.03.2013 20:38
bardzo dobry
Dorian 16.08.2012 14:19
super smaczny
Katarzyna59 29.07.2012 19:55
super
traktorek 28.05.2012 20:23
bardzo lubię
Marta1986 08.05.2012 15:10
super
Wacław 20.04.2012 09:28
żona uwielbia szpinak!
Grazyna0211 16.04.2012 15:20
smaczny
Anna152 02.04.2012 08:16
super
kupiska 25.03.2012 17:10
no własnie dużo osób nie przepada za szpinakiem,ja wręcz przeciwnie w dodatku lubię pikantna kuchnie... fajnie smakowałyby krokiety z takim farszem
Ewelina38 10.03.2012 16:17
rzadko robię, ponieważ moja rodzinka za nim nie przepada :(
RenataZ-et 09.03.2012 22:12
szpinak, mniammm
Norgiusz 07.03.2012 09:20
pycha
Norgiusz 07.03.2012 09:20
pycha
IZABELA29 27.02.2012 08:44
planuję posiać w tym roku szpinak.
zuzanna_z 20.02.2012 13:38
fajne
Ada-Gaba 17.02.2012 07:36
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak