Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chi?ska przystawka - papryczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka czerwona 2 Sztuki
orzechy
ser feta

Przepis i sposób przygotowania na: Chi?ska przystawka - papryczki

1. Papryki ca?e po?o?y? na blaszce na folii aluminiowej piec 40 minut w temp. 180 st.
2. Po wystudzeniu obra? je ze skory i wydrylowac
3. Porozcinac wzd?u? na paski
4. W ?rodku uk?ada? kastke sera feta, orzechy posiekane oraz suszone oregano ( do ?rodka papryczek mozna w?o?y? cokolwiek wg uznania)
5. Paseczki zwin?? w rulonik, spiac wykalaczka.

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak