Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koper w?oski panierowany

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

koper 2 g?ówka
jajko 1 szt.
tarta bu?ka do panierowania
natka pietruszki 1/2 p?czek
sól i bia?y pieprz
olej do smażenia 6 ?y?ka

Przepis i sposób przygotowania na: koper w?oski panierowany

Koper umy? i pokroi? w plastry grubo?ci 1/2 cm.Zagotowa? wod? z sol?,wrzuci? plastry kopru i gotowa? 15 min.Os?czy? i osuszy?.Jako rozk?óci? na talerzyku.Plastry kopru lekko posoli? i oprószy? pieprzem,macza? w jajku,a nast?pnie w tartej bu?ce i sma?y? na oleju po 3 min z ka?dej strony.Podawa? posypane siekan? natka pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

M-W 26.01.2012 21:30
jeszcze nie jad?am kopru w takiej postaci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak