Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koper w?oski w sosie ?mietankowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

koper 2 g?ówka
?mietana 1/2 szklanka
wermut 20 ml
mas?o 3 dag
sól i bia?y pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Koper w?oski w sosie ?mietankowym

Koper umy?,odci?? koperek,od?o?y? do dekoracji.G?ówki przekroi? na po?ówki,a nast?pnie w 1/2 cm plasterki.W garnku roztopi? mas?o,w?o?y? koper,zala? niewielk? ilo?ci? wody,przykry? i udusi? prawie do mi?kko?ci.Zdj?? pokrywk?,odparowa? nadmiar p?ynu.Doda? ?mietan? i wermut,doprawi? sol? i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak