Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Forszmak ze ?ledzia

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

?ledzie solone 2 szt
mas?o 4 ?y?ki
cebula 2 szt
bu?ka 4 szt
jab?ka 1 szt
?mietana 1 ?y?ka
bu?ka tarta

Przepis i sposób przygotowania na: Forszmak ze ?ledzia

Dwie ?y?ki mas?a rozgrza? na patelni, wsypac posiekan? cebul?, sma?y? do zrumienienia.?ledzie i bu?k? grubo posieka?, wymiesza? z jab?kiem pokrojonym w kostk?, ?mietan? cebul? i ??czymy wszystko razem. Mas? prze?o?y? do ?aroodpornego naczynia wysmarowanego mas?em i bu?k? tart?. Wstawiamy do piekarnika (220C)ok 25min, podajemy na gor?co. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak