Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa koperkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

koperek 1 p?czek
w?oszczyzna 1 szt
wieprzowina 30 dag
kostka roso?owa 1 szt
?mietana 2 ?y?ki
Makaron kolanka 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa

Do garnka z osolon? wod? wrzucamy w?oszczyzn? i wieprzowin? pokrojon? w kostk?. Gdy woda zacznie si? gotowa? wrzucamy kostk? roso?ow?. Gdy mi?so i warzywa b?d? ju? mi?kkie dodajemy posiekany koperek i zabielamy zup? ?mietan?. Osobno gotujemy makaron i dodajemy do ugotowanej zupy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 27.01.2012 17:16
smaczniutka
ziutula
ziutula 27.01.2012 11:50
taka zupka latem z pachnocego koperku to pychota...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak