Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba pieczona w s?oninie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2 szt
s?onina 100 g
natka pietruszki 1 ?y?ka
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka do smaku
filet z dorsza 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: ryba pieczona w s?oninie

Filety pokroi? na równe kawa?ki, posoli? i popieprzy?. Posypa? cebul? pokrojon? w kostk?. S?onin? pokroi? w cieniutkie plasterki. Ka?dy kawa?ek ryby ciasno zwin??, ob?o?y? s?onin? i spi?? wyka?aczk?. Piec w 180st przez ok. 20 minut. Podawa? posypane natk?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 12.06.2012 14:46
Zgadzam się z przedmówcami.
staropolanka5 26.01.2012 18:30
smacznie
staropolanka5 26.01.2012 18:30
smacznie
msmariusz 26.01.2012 13:35
mo?e by? smaczne
gosia47-47 26.01.2012 08:21
fajne
Anna146 26.01.2012 07:14
ciekawa rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak