Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bu?ki z farszem pieczarkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 4 szt
pieczarek ?wie?ych 60 dag
cebula 2 szt
mas?o 3 ?y?ki
sól
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Bu?ki z farszem pieczarkowym

Pieczarki i cebul? obra?, posieka?, podsma?y? na ma?le ok 10min, a? woda ca?a odparuje. Doprawi? sol? i pieprzem, doda? natk?. Z bagietek usun?? mi??sz. Wydr??one bu?ki podpiec 2-3 min w piekarniku nagrzanym do 200C i nape?ni? farszem.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak