Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Racuchy z kukurydz? i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

m?ka pszenna 300 g
mleko 250 ml
Kukurydza z Puszki 500 g
ser ?ó?ty 100 g
mas?o 100 g
jajko 4 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy z kukurydz? i serem

Z m?ki, jajek i mleka wyrobi? rzadkie ciasto, doda? sól i pieprz do smaku, dok?adnie wymiesza?. Ser zetrze? na tarce, kukurydz? odcedzi?.W przygotowane ciasto wrzucamy ser i kukurydz?, mieszamy wszytsko. Sma?ymy racuchy na ma?le z dwóch stron. Podawa? mo?emy polane mas?em lub ?mietan?.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak