Sos koperkowy na ciepło

Sos koperkowy na ciepło

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koperek posiekany

    3 łyżki
  • rosół warzywny

    1 szklanka
  • śmietana

    1 i pół łyżki
  • mąka

    2 łyżki
  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Schłodzony wywar warzywny zmieszać z mąką i zagotować. dodać do tego około 2 łyżki śmietany i 3 łyżki posiekanego koperku. Dodać odrobinę masła. wymieszać razem posolić do smaku sola ziołową. podawać na ciepło.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Chojłówna

22.03.2012 12:00
mniam

Aleksandra45

11.02.2011 10:32
pyszny!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat