Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowy farsz

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
cebula 2 szt
bu?ka tarta 1 ?y?ka
olej - do podsma?enia
sól - do smaku
pieprz - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowy farsz

Cebul? drobno posiekan? podsma?amy na oleju a? si? zeszkli .Nast?pnie dodajemy do niej drobno posiekane w plastry pieczarki i cz?sto mieszamy . Sma?ymy tak d?ugo a? z pieczarek wyparuje sok . Farsz doprawiamy do smaku a gdy b?dzie zbyt lekki dodajemy bu?k? tart?

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak