Składniki:
fasolka szparagowa | 800 g |
cebula | 2 szt |
musztarda | 2 ?y?ki |
majonez | 3/4 szkl |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
natka pietruszki | 2 ?y?ki |
fasolka szparagowa | 800 g |
cebula | 2 szt |
musztarda | 2 ?y?ki |
majonez | 3/4 szkl |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
natka pietruszki | 2 ?y?ki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: