Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sa?atka z fasolki szparagowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 800 g
cebula 2 szt
musztarda 2 ?y?ki
majonez 3/4 szkl
jajko ugotowane na twardo 2 szt
cukier do smaku
sok z cytryny do smaku
pieprz do smaku
sól do smaku
natka pietruszki 2 ?y?ki

Przepis i sposób przygotowania na: sa?atka z fasolki szparagowej

Fasolk? oczy?ci? z w?ókien, obci?? ko?cówki i ugotowa? w posolonej wodzie z ?y?eczk? cukru. Odcedzi?, ostudzi? i pokroi? na ma?e kawa?ki. Jaja posieka? i wymiesza? z fasol?, doda? majonez, musztard?, doprawi? cukrem, sokiem z cytryny, pieprzem i sol?, prze?o?y? do misek i posypa? natk?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 11.06.2012 11:17
Lubię taką.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak