Zupa chlebowa z truskawkami

Zupa chlebowa z truskawkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sok jab?kowy

    500 ml
  • ?wie?ych truskawek

    300 g
  • cukier

    75 g
  • pieczywo razowe

    200 g
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Ciemny chleb zcieramy na tarce o du?ych oczkach . Sok mieszamy z cukrem i podgrzewamy nie doprowadzaj?c do gotowania. Starty chleb zalewamy sokiem i studzimy.Na talerz k?adziemy truskawki i zalewamy zup?.Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat