Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szczupak z selerem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szczupak 1,5 kg
seler 200 g
olej 100 ml
sól
ocet
wino białe 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Szczupak z selerem

Obrany seler pokroi?, ryb? podzieli? na ?rednie porcje, posoli? i u?o?y? warstwami w garnku. Zalewamy wszytsko olejem i winem, dodaj?c ewentualnie odrobin? soku z cytryny i dusimy pod przykryciem a? ryba b?dzie mi?kka.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak