Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sa?atka z botwiny i groszku z majonezem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

botwina 3 p?czki
groszek 250 g
jajko ugotowane na twardo 2 szt
majonez 1 szkl.
mas?o 1 ?y?ka
cukier do smaku
pieprz do smaku
sól do smaku
natka pietruszki 2 ?y?ki

Przepis i sposób przygotowania na: sa?atka z botwiny i groszku z majonezem

Botwink? umy?, odkroi? korzonki, grubo pokroi? i gotowa? 15 minut z mas?em, sol? i cukrem. Wymiesza? z groszkiem, po?ow? majonezu, przyprawi? do smaku, prze?o?y? do miski, pola? reszt? majonezu, przybra? plasterkami jaj, posypa? sol?, pieprzem i posiekan? natk?. Wstawi? na 1 godzin? do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 11.06.2012 11:13
Smaczna.
Marzena34 15.04.2012 12:34
orginalna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak