Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ogórki nadziewane jajami i pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 500 g
por 200 g
jajko ugotowane na twardo 2 szt
?mietana 2 ?y?ki
olej 2 ?y?ki
musztarda 1 ?y?ka
sól do smaku
pieprz do smaku
li?cie sa?aty 4 szt
natka pietruszki 4 ga??zki

Przepis i sposób przygotowania na: ogórki nadziewane jajami i pomidorami

Pory i jajka posieka?, wymiesza?, doda? musztard?, olej i ?mietan?, doprawi?. Ogórki obra?, przekroi? wzd?u?, wydr??y? mi??sz i nape?ni? nadzieniem. U?o?y? na listkach sa?aty i przybra? pietruszk?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 10.06.2012 22:07
Tylko tak robić.
Marzena34 04.05.2012 20:57
ciekawa przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak