Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone z serem ple?niowym.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mi?so mielone 0,5 kg
ser ple?niowy Brie 150 gram
sól do smaku
bu?ka tarta
jajko 1 sztuk
cebula biała 1 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z serem ple?niowym.

Do miski wrzucamy mi?so mielone, nast?pnie doprawiamy sol?, pieprzem, dodajemy jajko, pokrojon? w bardzo drobn? kostk? cebul?. Do osobnej miseczki wsypujemy ?y?k? sto?ow? bu?ki tartej dolewamy odrobin? wody, gdy nap?cznieje dodajemy do reszty sk?adników. Wszystko ze sob? dok?adnie mieszamy. Formujemy kotleta do którego ?rodka wk?adamy kawa?ek sera ple?niowego. Obtaczamy kotleta w bu?ce tartej. Sma?ymy na patelni z dodatkiem oleju z obydwu stron na z?oty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 28.02.2012 07:43
fajne polaczenie
olkaaa 21.02.2012 07:35
jeszcze nie próbowałam
Wojt@s
Wojt@s 08.02.2012 19:22
extra
cooleczka 06.02.2012 17:22
ciekawe
1j1o1l1a1 30.01.2012 02:04
smakowite :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak