Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

selery w sosie grzybowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 300 g
grzyby suszone 30 g
cebula 1 szt
olej 1 ?y?ka
m?ka 1 ?y?ka
?mietana 4 ?y?ki
natka pietruszki 1 ?y?ka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: selery w sosie grzybowym

Grzyba namoczy? w ciep?ej wodzie. Seler umy?, obra? , przekroi? na pó?, ugotowa?,. Grzyby ugotowa? w wodzie w której si? moczy?y, posieka?, wrzuci? spowrotem, doda? podsma?one plasterki cebuli, wymiesza? ze ?mietan? i m?k?, zagotowa?. Doda? pokrojony w kostk? seler, doprawi?, posypa? natk?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 08.06.2012 16:48
Nigdy tak nie robiłam, ale zrobię.
Justyna Jussstiii 25.01.2012 17:23
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak