Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa w?oska z fasoli z kapust?

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 1 szkl.
kapusta 1 szt
olej 2 ?y?ki
koncentrat pomidorowy 1 ?y?ka
kostka roso?owa 1 szt
chleb 4 kromki
oliwa 1 ?y?ka
cebula 1 szt
sól do smaku
z?bek czosnku 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zupa w?oska z fasoli z kapust?

Ugotowa? namoczon? dzie? wcze?niej fasol?, po?ow? zmiksowa?, doda? wraz z pozosta??, ca?? fasol? do wywaru, w którym si? gotowa?a. Kapust? i cebul? drobno pokroi?, podsma?y?, zala? ?y?k? wody i dusi? pod przykryciem, doda? koncentrat i poddusi?. Prze?o?y? do fasoli, doda? kostk?, roztarty czosnek, posoli?. Chleb pokroi? na grzanki i podsma?y? na oliwie. Nasypa? na talerze i nala? zup?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 05.06.2012 10:39
Zdrowa zupa.
Marzena34 24.04.2012 16:28
extra zupa
SYLKA 25.01.2012 09:33
zachecajace danie cos nowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak