Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

torcik jab?eczny bez pieczenia

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jab?ka 800 g
bu?ka tarta 200 g
margaryna 150 g
cukier puder 100 g
d?em wi?niowy 3 ?y?ki

Przepis i sposób przygotowania na: torcik jab?eczny bez pieczenia

Jab?ka upiec w ca?o?ci i zmiksowa?. Na patelni stopi? margaryn?, doda? bu?k? tart? i cukier, mieszaj?c podsma?y?, ostudzi?. W misce u?o?y? cienk? warstw? bu?czan?, na ni? warstw? jab?ek, nast?pnie d?em i powtarza?. Wstawi? do lodówki na 2-3 godziny. Podawa? z bit? ?mietan?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 08.07.2012 22:44
pycha
gusia1000 04.06.2012 13:04
Fajny torcik.
mariel78 29.04.2012 13:03
ciekawy przepis
krokodyl 16.04.2012 09:37
dzięki za komentarz
Marzena34 15.04.2012 12:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak