Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bak?a?any z cebul?

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bak?a?any 1 kg
cebula 3 szt
m?ka pszenna 50 g
olej 80 ml
sól
pieprz
koper ?wie?y

Przepis i sposób przygotowania na: Bak?a?any z cebul?

Bak?a?any pokroi? w plastry ?redniej grubo?ci, doprawi? sol? i pieprzem, obtaczamy w m?cei obsma?amy z obu stron.Obran? cebul? kroimy w cienkie talarki i podsma?amy na oleju. Bak?a?any wyk?adamy na talerz na wierzch k?adziemy cebul? i posypujemy koprem.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak